Ingen fakturaavgift!

Fri frakt över 599,-

DHL med trackingnummer

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Blogginlägg

Grattiskort – Vespa – “En känsla av Italien”

 

fodelsedag vespa

 

Jag älskar helt enkelt de gammaldags vesporna från Italien. Jag skulle sååå gärna vilja ha en! När jag såg att det fanns ett stansset med en vespa, visste jag att jag var tvungen att ha den.  Setet är från Leane Creatief och är så gulligt. Man kan skapa ett kort att man ska ut på picknick, eller för att åka och fira någonstans eller som i mitt fall. Jag gjorde ett födelsedagskort till min morbror, så vespan fick bli blå.

 

leane creatief leabilitie scooter 4563881

För att färga vespan använde jag “Summer Sky” från Memento. Jag fyllde i konturerna med en svart penna, Micron denna använder jag gärna. Däcken fyllde jag i med svart Nuvo alcohol marker och silver Nuvo alcohol marker .  Till picknickkorgen använde jag också bruna nyanser av Nuvo marker och använde svart nuvo drops till spännena. Ballongerna målade jag med Nuvo marker klistrade dem och vespan med 3 D kuddar på det prickiga pappret som jag hade stansat utmed gammal stansschablon jag hade. Jag band 2 snören om ballongerna och styret precis som om ballongerna håller på att flyga iväg.

craft you amore mio small paper pad 6x6 36 bg cpb am15 308964 de G1

Det vackra blåa pappret, bakom det prickiga, kommer från Craft&You, det stansade jag ut med en rektangulär die med prickar runt om från Crealies.

Den bruna bakgrunden är vanligt vitt papper färgat med Distress Ink, Vintage Photo och Antique Linen.

Eftersom jag var ute efter en vintage look, distressade jag alla papperna och föremålen med Vintage Photo så att det skulle se gammalt ut.

Lyckönskningarna “Very Happy Birthday” kommer från stämpelsetet “Birthday Verses” från Docrafts. Det innehåller många olika ord, meningar och små dekorationer för födelsedagskort. Detta set har jag använt väldigt ofta.

Jag avslutade som nästan alltid med lite Nuvo drops. På detta kortet valde jag att göra 3 pärlor i två hörn av kortet med färgen “Wedgewood Blue” och Nuvo Crystal Glaze till ballongerna så att dem glänser och blir dimensionella.

Min morbror tyckte väldigt mycket om detta kortet. Vi får väl se när eller om jag någonsin får min önskade vespa? Den kanske tom skulle kunna vara pastellblå som denna?

Dela detta inlägget

Lämna ett svar

RELATERADE INLÄGG

Här kan du logga in till ditt kundkonto

Har Du inget konto hos oss än, då har du möjlighet att skapa ett konto när 

du lägger din första beställning.  Detta görs i kassan.

Produktkategorier

Information

Välkommen!

Få 10% Rabatt

på din första beställning

använd Rabattkoden

Mittförstaköp10

Rabattkoden gäller vid köp av minst 350kr exkl. frakt och bara en gång vid första köpet.

Gäller ej tillsammans med andra rabatter och ej på redan rabatterade produkter.

Logga in till ditt konto