Ingen fakturaavgift!

Fri frakt över 599,-

DHL med trackingnummer

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Blogginlägg

Grattiskort – “Den Röda Bondgården”

 

fodelsedag rustik

När jag gjorde detta födelsedagskort var jag inspirerad av min röda bondgård. Den ser också lite sliten och rustik ut på sina ställen, som detta kortet.

För att göra den röda väggen, klippte jag smala remsor. Jag färglade de först med Distress ink, Fired Brick. Sedan drog jag över remsorna med Distress Ink stämpelfärgen Vintage photo, så att det ser lite ut som äkta brädor.

CS0943 marianne d background stamp wood 1Dörren klippte jag ut i ett stycke, men där stämplade jag först med bakgrundsstämpeln “Wood”  från Marianne Design. Efter det färglade jag den med olika nyanser från Distress ink, Weathered Wood, Hickory smoke och Vintage photo. Jag klippte ut 3 remsor som ska se ut som brädor som håller ihop stalldörren, dessa färglade jag på samma sätt. Med svart Nuvo Drops, “Ebony Black”, gjorde jag de svarta bultarna på dörren. Hjärtlåset stämplade jag med svart Memento stämpelfärg och klippte ut. Jag hängde det om en liten remsa som ser ut som ett gammalt handtag.

Den svarta katten, stansade jag ut, likaså fönstret, dem har jag haft sedan länge, men faktiskt aldrig använt. Någon gång använder man allt man har, eller? Hahaha

Blommorna i blomlådan stämplade jag. Dem är från stämpelsetet “Cats in the Garden” från Wild Rose Studio`s och målade med Nuvo alcohol marker, Varje blomma fick en liten “pärla” gjorda med Nuvo drops. 

Jag satte upp en liten gardin i fönstret av en liten spetsremsa jag hade. Bladen stansade jag ut från Tim Holtz “Garden Greens” stansset och färglade också dessa med Nuvo markers.

Slutligen stämplade jag “Best Wishes” med en gammal stämpel, som jag hade.

Jag tycker att kortet fångar den sköna känslan som jag har här på gården väldigt bra, jag hoppas att Ni har det lika bra!

Dela detta inlägget

Lämna ett svar

RELATERADE INLÄGG

Här kan du logga in till ditt kundkonto

Har Du inget konto hos oss än, då har du möjlighet att skapa ett konto när 

du lägger din första beställning.  Detta görs i kassan.

Produktkategorier

Information

Välkommen!

Få 10% Rabatt

på din första beställning

använd Rabattkoden

Mittförstaköp10

Rabattkoden gäller vid köp av minst 350kr exkl. frakt och bara en gång vid första köpet.

Gäller ej tillsammans med andra rabatter och ej på redan rabatterade produkter.

Logga in till ditt konto