Hej och hjärtligt välkommen till min webshop Mimrosa,

jag som driver webshopen heter Åsa. Jag har alltid älskat att hålla på att pyssla och pynta i hela mitt liv.

Måla, klippa och klistra, vad det nog som det började med. Senare började jag skapa kort, måla på olika saker som t.ex. korgar, möbler, väggar, ja, in princip allt jag kunde hitta. Dekorera med blommor, färska som torkade eller också i siden, det är ett annat intresse hos mig. Just nu pysslar jag mest med kort, saker som man kan göra med papper och hemmadekorationer. Man kan säga att jag helt enkelt tycker om att pyssla och försköna saker och min omgivning, inne som ute. Enligt min smak naturligtvis.

Jag tycker jättemycket om att vara kreativ och jag begränsar mig inte till bara en sak, som Du kanske redan har förstått. På senare år har jag även märkt att förutom lyckan jag känner när jag är kreativ, hjälper det mig att koppla av från den stressiga vardagen. Jag rekommenderar verkligen alla att hitta något som Ni tycker om att göra. Det kan t.ex. vara korttillverkning, scrapbooking, handlettering, måla, sticka eller virka. Något som får Er att glömma tiden och allt annat runt om kring, för en kort stund i alla fall.

I min shop kommer Ni att hitta mycket som jag älskar att hålla på med och väldigt mycket mer. Skulle Ni ännu inte ha börjat att vara kreativa på det ena eller andra sättet, så hoppas jag att jag kan inspirera Er till att börja. Tänk på att det finns inget som är rätt eller fel, fult eller snyggt det ligger i “pysslarens” (betraktarens) öga.

“Den som inte vågar, vinner inte heller”. Det ordspråket tycker jag passar rätt bra, då även jag, ibland är alldeles försiktig och är rädd att något ska bli fel eller fult. Spelar det någon roll om det som vi pysslar inte blir “perfekt” meddetsamma? Nej, det gör det så klart inte! I dessa fall brukar jag jobba på det tills jag blir nöjd med det. 

Så var med och pyssla och var kreativ med mig! Det skulle glädja mig otroligt mycket-

Varmt Välkomna ska Ni vara till min shop, Mimrosa!

Åsa

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?