Ingen fakturaavgift!

Fri frakt över 599,-

DHL med trackingnummer

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

FRI FRAKT på beställningar över 599,00 kr.

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Meny

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Blogginlägg

Underbart Höstkort – “Wonderful Fall”

 

Fall

 

Ett kort med höstens härliga färger. Detta blev ett ganska enkelt, men elegant kort tycker jag. Min idé var att ha ordet “Fall” (höst) och använda den underbara stencilen, “Happy Fall Leaves” från LDRS Creative.

LDRS3102 ldrs creative happy fall 6x6 leaves stencilJag började med att göra bakgrunden med schablonen. Jag använde en fingerdobber för att lättare kunna få till med färgskiftningar på bladen. Jag använde Distress Oxides i färgerna: Fired Brick, Mowed Lawn och Ground Espresso. Efter att stämpelfärgen hade fått torka, gick jag över med Versamark stämpelfärg och använde “Clear Embossingpulver”, för jag ville att bladen skulle skina lite. Efter det använde jag min blending brush för att tona ner kanterna på pappret med Distress Oxide Ground Espresso.

Jag stansade ut två blad från ett gammalt stansset jag har och färgade de på samma vis som med schablonen. Efter det färgade jag en krämfärgad ros från Papermania med röd Nuvo marker .

Jag stansade ut bokstäverna som bildar ordet “Fall”. Först från orangefärgad foam, för att skapa dimension på kortet och sedan i vitt papper som jag målade i olika orange toner. Stanssetet är gammalt och är från Spellbinder’s. Jag klistrade fast ordet “Fall” på bakgrunden. Böjde bladen lite innan jag klistrade fast dem, så att de ser lite mer äkta ut. På bladen klistrade jag fast rosen.

Kortet klistrade jag fast på en svart bakgrund, jag tyckte det såg finast ut och därför bestämde jag mig för att jag skulle stämpla ordet “Wonderful” på en svart bakgrund så att det passar bra tillsammans. Jag stämplade med Versmark ink och använde vitt embossing pulver från Nuvo. Stämpeln är från Docrafts “Birthday Verses”.

Slutligen tyckte jag att rosen behövde lite bling, bling så jag penslade på lite av Spectrum Noirs klara glitterpenna, det kan man nog aldrig få för mycket av, eller?. Sista steget var att göra ett par röda pärlor med Nuvo Stone Drops – “Fiery Volcano”

Då var detta kortet färdigt!

 

Vilken färg är hösten för Er?

Dela detta inlägget

Lämna ett svar

RELATERADE INLÄGG

Här kan du logga in till ditt kundkonto

Har Du inget konto hos oss än, då har du möjlighet att skapa ett konto när 

du lägger din första beställning.  Detta görs i kassan.

Produktkategorier

Information

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Vi vill gärna hålla dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden

Vad är du speciellt intresserad av?

Du kan välja ett eller flera alternativ.

*Genom att prenumerera samtycker du till att ta emot vårt marknadsföringsmaterial och godkänner vår integritetspolicy. Vi håller dina uppgifter privata och delar dessa uppgifter endast med tredje part som gör denna tjänst möjlig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom länken i vårt nyhetsbrev.

Logga in till ditt konto