Ingen fakturaavgift!

Fri frakt över 599,-

DHL med trackingnummer

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

FRI FRAKT på beställningar över 599,00 kr.

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Meny
Sök
Stäng denna sökruta.

Mixed Media, Pyssel & Scrapbooking

Blogginlägg

Vinterligt födelsedagskort – “Shaker Style”

 

 

IMG 20210112 164309

 

Jag har längtat efter att göra ett riktigt vinterligt födelsedagskort och fånga känslan av kyla och isighet.

Ni vet när det är kramsnö ute och det låter så härligt när man är ute och går en vinterdag. Färgerna jag valde är i olika blåtoner, vitt och HSFC009 Embossing folder Snoflingor Nellies Choicesilver.

Jag älskar att göra bakgrunder på kort. Då detta skulle bli ett Shakerkort så stansade jag först ut cirkeln på kortet som skulle passa den vackra stora snöflingan från CraftEmotions som jag hade planerat att ha som dekoration över det runda hålet. Efter det använde jag en Embossing folder från Nellies Choice “Snöflingor”.

nuvo glacier paste frostbite 1905N

 

För att bakgrunden inte bara skulle vara vit utan få lite färg och glänsa så använde jag en applikator för att stryka på ett tunt lager av nuvo’s glacier paste i “frostbite” färg. Tycker du om glitter, då är detta absolut något för dig.

Snöflingan stansade jag ut två gånger av vitt papper och klistrade ihop dem för att det skulle bli lite tjockare.115633 0531 craftemotions die border round magic ice crystal

 

BlommSTENCILSL334 winters favourite nr334 Studio lightorna: För att göra den största blomman använde jag ett dieset från  Studio  Light-“Winter’s Favourite nr. 334”. Jag ville att blommorna skulle ha olika utseende så jag använde även en handstans i två olika storlekar. Alla blommorna stansade jag ut i vitt papper som jag sedan färgade med stämpeldynor i ljusblåa toner. I mitten av blommorna klistrade jag silver gems från Simply Creative. 

För att göra julkvistarna i blått och vitt, använde jag ett dieset från Sizzix (661597) som jag använder väldigt ofta till många olika sorters projekt .

 

Etiketterna: Texten “Winter Wishes” kommer från Studio Lights dieset “Winter’s Favourites nr. 336”.  Jag stansade ut dem av vitt papper. “Doppade” dem på min versamark embossing stämpeldyna och använde silver embossing pulver från Ranger. Ordet “Birthday” stämplade jag direkt på etiketten med Versamark och använde här också silver embossing pulver.

Shakerdelen / undersidan: Jag stämplade baksidan med olika snöflingor och i olika blå stämpelfärger. Jag klistrade dubbel höjd av 3d foam lines så första sidan kommer upp tillräckligt för att kunna skaka runt innehållet. Snön kommer från Marianne Design och paljetterna som jag la i kommer från Crafter’s Companion..

Avslutningsvis använde jag Nuvo crystal drops i färgen “Wedgewood blue” för att göra små pärlor på den stora snöflingan.

 

Vad tycker ni om kortet?

Dela detta inlägget

Lämna ett svar

RELATERADE INLÄGG

Här kan du logga in till ditt kundkonto

Har Du inget konto hos oss än, då har du möjlighet att skapa ett konto när 

du lägger din första beställning.  Detta görs i kassan.

Produktkategorier

Information

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Vi vill gärna hålla dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden

Vad är du speciellt intresserad av?

Du kan välja ett eller flera alternativ.

*Genom att prenumerera samtycker du till att ta emot vårt marknadsföringsmaterial och godkänner vår integritetspolicy. Vi håller dina uppgifter privata och delar dessa uppgifter endast med tredje part som gör denna tjänst möjlig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom länken i vårt nyhetsbrev.

Logga in till ditt konto